Over ons

ik ben Gerhard Spijkerbosch, al meer dan 15 jaar verkoop ik allerlei soorten 2de hands- en antiquarische boeken. Begonnen met een bescheiden kraampje op de boekenmarkt in Apeldoorn en aangestoken door de handelsgeest van mijn vader neem ik ondertussen deel aan diverse grote en kleine boekenmarkten in Nederland. Zie het overzicht van boekenmarkten in onze agenda. De boeken die wij verkopen komen merendeel uit particuliere collecties. Lang niet alle boeken die ik binnen krijg komen op de website, mocht u een specifiek boek zoeken, dan kunt u contact met mij opnemen.

Naast de handel in boeken vind ik het ook superleuk om oude meubels een 2de leven te geven. Ik heb al diverse stoeltje gestoffeerd en diverse kasten gepimpt. Op de website Boekenmeubel kunt u een aantal items bewonderen die dankzij mij een “2de leven” hebben gekregen.

Daarnaast verzamel ik samen met mijn zoon Playmobil. Dit is ondertussen ook een levendige handel geworden met ons eigen website Playmoplezier. Wij verkopen veelal dubbel items om zo zelf weer iets te kunnen kopen voor onze verzameling. Jaarlijks nemen wij deel aan een aantal beurzen in Nederland en Belgiƫ.

Met vriendelijke groeten
Gerhard