Algemene voorwaarden

Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan met Books & Boeken. Door te bestellen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Books & Boeken is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Books & Boeken is niet verantwoordelijk voor het gepubliceerde indien er programeerfouten met betrekking tot de site zijn. Books & Boeken heeft het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst
Uw bestelling kunt u plaatsen via het bestelformulier op de site. Deze dient volledig en op waarheid berust ingevuld te worden. Books & Boeken heeft het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro`s en exclusief verzendkosten. Er zijn 2 manieren om uw bestelling te betalen: betalen via overschrijving (o.a. Ideal) of contant bij afhalen. Wanneer de bestelling bezorgt moet worden,dan dient er altijd vooruit betaald te worden. Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na ontvangst van de orderbevestiging. Wanneer de betaling na 7 dagen niet door Books & Boeken ontvangen is, ontvangt u eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt deze geannuleerd.

Annulering
Indien u uw bestelling wilt annuleren, dan kan dit gemeld worden per email aan info@booksenboeken.nl. Bij annulering van een artikel op een volledig betaalde bestelling worden er geen transactiekosten in rekening gebracht.

Verzending en Levering
Voor de verzendkosten worden de standaard TNT tarieven (brievenbuspost) of de standaard DHL tarieven (pakketpost) gehanteerd. Het verzenden van pakketten buiten Nederland geschiedt via GLS. Boven een bedrag van € 100,00 worden er binnen Europa geen verzendkosten in rekening gebracht. Het is mogelijk om de bestelling af te halen, in dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Naar aanleiding van de grote en/of hoeveelheid zal de bestelling worden verzonden in een luchtkussenenvelop of als pakket. Books & Boeken is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door TNT of DHL. Books & Boeken streeft ernaar de bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Deze gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Er worden geen gegevens verstrekt aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zijn wij genoodzaakt stappen te ondernemen.

Klachten
Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@booksenboeken.nl

Algemene voorwaarden van Books & Boeken gevestigd te Apeldoorn en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08032579.